Super Mario Bros.: A film
Animáció, családi, kaland, vígjáték

The Super Mario Bros. Movie
2023

Rendező Aaron Horvath, Michael Jelenic
Premier 2023. április 6.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 32 perc

Két ikonikus szórakoztatóipari brand, az Illumination és a Nintendo most először egyesítették erőiket, hogy megalkossák a popkultúra legfontosabb vízszerelőinek új, mozivászonra álmodott nagyszabású kalandját.

A Mario-játékok világa alapján készült film egy páratlanul élénk, izgalmas univerzumba invitálja nézőit, egy akciódús, fergeteges animációs vígjáték forgatagába.

A két brooklyni vízszerelő, Mario, és öccse, Luigi épp egy főcsapot akarnak megjavítani a föld alatt, amikor egy titokzatos csövön át egy csodálatos új világba kerülnek. Ám amikor a testvérek elszakadnak egymástól, Mario egy szédületes küldetésbe kezd, hogy megkeresse Luigit.

Ebben segítségére van a Gombakirályság egyik alattvalója, Toad, és maga a határozott uralkodó, Peach hercegnő is, aki felkészíti Mariót a várható küzdelmekre a gonosz Bowserrel, és a koopák seregével…

A forgatókönyvet Matthew Fogel (Minyonok: Gru színre lép, A Lego-kaland 2) jegyzi, a filmet Aaron Horvath és Michael Jelenic (Tini Titánok, harcra fel! Tini Titánok: A film) rendezte.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.